3-byg din fuldservice tømrerpartner


3-byg er et af Nordsjællands førende tømrerfirmaer, når det kommer til at kombinere kvalitet til den helt rigtige pris. Vi mener, at vi kan udkonkurrer andre tømrerfirmaer på kvaliteten, uden at prisen bliver det højere. Vi oplever nogle gange, at vi er helt op til 100.000 kr. billigere end vores konkurrenter, selvom vi tilbyder præcis den samme service. Hos 3-byg har vi kun dansk uddannede håndværkere, som kender til alle de danske lovkrav, derfor kan vi altid levere den allerbedste kvalitet.

Mere end 10 år med 3-byg

3-byg har eksisteret i over 10 år, og igennem disse år har vi udviklet speciale inden for tagrenovering, nyt tag, tagreparation, nybyggeri, tilbygning, total renovering og ombygning. Igennem årene har vi udviklet en unik ekspertise i vores specialer, og derfor kan vi levere en kvalitetsløsning til vores kunder, som stadig er til en meget konkurrencedygtig pris. Vores rutine og erfaring gør, at vi kan løse opgaverne hurtigere end vores konkurrenter, og derfor kan vi spare vores kunder for mange penge, imens de stadig får en kvalitetsløsning.

3-byg er klar til at hjælpe dig

Hvis du gerne vil have hjælp af 3-byg, så er vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud, vi står også klar med rådgivning, hvis du har behov for dette. Hos 3-byg lever vi af kundernes anbefalinger og tilbagevende kunder, derfor sørger vi altid for kunderne får den allerbedste oplevelse, når de samarbejder med 3-byg. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste byggeri.  Du er altid velkommen til at kontakte hos på mail eller telefon. Du kan læse meget mere om 3-byg på vores hjemmeside.  

3-byg Tagrenovering og Nyt Tag

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *