3-byg har lavet tilbygning og nyt tag på et sommerhus i Hornbæk


Hornbæk er kendt for de idylliske sommerhuse og de flotte strande. Derfor laver vi også ofte renoveringer, tilbygninger eller nyt tag til sommerhusene i Hornbæk. Vi er snart ved at fuldende vores seneste sommerhus projekt, som har fået en ny tilbygning og et nyt tag.

Tilbygning og nyt tag af 3-byg

Hos 3-byg er vi i fuld i gang med at gøre sommerhusene i Hornbæk klar til sommeren, så de er klar til de mange familier, som tager på ferie i strandbyen Hornbæk. Vi er ved at være færdige med et sommerhus i Hornbæk, som har fået et nyt vindue, nyt tag og en tilbygning. Vi er utrolig stolte af det arbejde, som vores samarbejdspartner og medarbejdere har lavet.

Hornbæk er 3-bygs by

3-byg har hovedsæde i Hornbæk, og vi er altid klar til at arbejde i Hornbæk. Det er altid pragtfuldt at gå en tur i Hornbæk, og se hvor meget vores firma allerede har præget denne skønne by. Derfor takker vi også altid ja tak til arbejde i Hornbæk, hvis det ligger inden for vores specialer, heriblandt tilbygning og nyt tag. Vi har lige påbegyndt arbejdet på et nyt hus, som kommer til at ligge tæt på Hornbæk kyst og centrum. Huset ligger omkring 200 meter fra et andet hus, som vi byggede sidste år på kystvej.

Tilbygning og et nyt tag

Vi har taget nogle billeder af vores arbejde fra sommerhuset i Hornbæk. Vi er som sagt meget stolte af arbejdet, og du har nu også mulighed for at bedømme det. Hvis du gerne vil have udført noget tømrerarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi komme med et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *