3-byg på Facebook


Hos 3-byg vil vi meget gerne dele billeder af vores byggerier, og vise hvilken udvikling 3-byg er i. Derfor har vi lavet en Facebook profil til 3-byg, så du kan følge med i alt det arbejde, som vi laver for vores kunder. Hvis du trykker her, så kommer du direkte ind på 3-bygs Facebook profil.

3-byg er på Facebook

Hos 3-byg er det meget vigtigt, at der er åbenhed omkring vores virksomhed, derfor har vi oprettet en Facebook profil for 3-byg, så vi kan dele billeder fra byggesager med vores kunder, så de kan se, hvilken kvalitet vi leverer, og hvad vi arbejder med. Vi sørger jævnligt for at opdatere vores Facebook, så folk kan følge med i arbejdet hos 3-byg.

3-byg er en gennemsigtig virksomhed

Hos 3-byg kan vi godt holde dele af vores virksomheds foretagende skjult, men vi  vil gerne dele dem med folk, så de kan se, hvad der egentlig foregår i vores virksomhed. Det er vigtigt for os, at vi fremstår troværdige overfor vores kunder, derfor skal vores Facebook profil være med til at skabe åbenhed omkring 3-byg.

3-byg deler nyheder på hjemmesiden & Facebook

Vi sørger jævnligt for at dele nyheder på vores hjemmeside og Facebook profil, så folk kan få et indblik i vores virksomhed. Du er altid velkommen til at kommenterer og dele din menig på vores Facebook profil eller på vores hjemmeside. 

3-byg står klar med rådgivning omkring dit byggeri.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *