3-byg på Google+


I en tidligere artikel fortalte vi om 3-byg er på Facebook, fordi vi gerne vil have åbenhed omkring firmaet. Vi mener dog ikke, at det er nok kun at være synlige på en social platform, selvom det er verdens største. Derfor har vi valgt at oprette en Google+ profil til 3-byg, så vi kan dele alle vores historier og billeder på verdens største søgemaskine også. Igennem verdens største sociale medie og verdens største søgemaskine, mener vi, at vi giver alle mennesker muligheden for at finde os, så de har mulighed for at bedømme os, inden de vælger os, som deres fuldservice tømrerpartner.  

3-byg deler deres nyheder på Google+

Hos 3-byg bruger vi Google+ til at dele vores nyheder, som vi også udgiver på vores hjemmeside. Dette øger chancen for, at du finder de nyheder, som vi udgiver om 3-byg, så du kan skabe dig et billede af vores tømrerfirma, inden du vælger os som din tømrerpartner. Det er meget vigtigt, at vi giver vores kunder et ægte billede af 3-byg, så de ved hvilken type virksomhed, som vi er.

Læs om 3-bygs byggesager på Google+

Vil du gerne vide mere om 3-bygs nuværende og tidligere byggeopgaver, så deler vi dem på vores hjemmeside og på Google+, så du kan se det brede udvalg af tømreropgaver, som 3-byg kan håndtere. 3-byg er et fuldservice tømrerfirma, så vi kan håndtere alle tømreropgaver, ydermere har vores tømrerfirma mere end 10 års erfaring inden for nybyggeri, nyt tag, tagrenovering, tagreparation, tilbygning, ombygning og total renovering. Så har du en tømreropgave, så vil vi uden tvivl kunne hjælpe dig. Vi sørger altid for, at levere den allerbedste bedste service og kvalitet, som vi kan give ud fra byggeopgavens pris. Vi lover, at du får noget for hver eneste krone. Du kan kontakte 3-byg  i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.  

3-byg er kommet på Google+

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *