Om direktør Benjamin Kert Jensen


Hos 3-byg er det vigtigt, at du kender manden bag firmaet, for selvom vi ønsker at være et mellemstort dansk tømrerfirma, så vil direktør og ejer Benjamin Kert Jensen, stadig holde den personlige kontakt med alle kunderne så de ved, at deres opgave er i sikre hænder.

Benjamin Kert Jensen faglige historie

Benjamin Kert Jensen har altid vidst, at han skulle være tømrer, og allerede i en ung alder viste han sit talent frem. Benjamin Kert Jensen blev som 15-årig optaget som tømrerlæring på Hillerød Teknisk Skole og fik læreplads hos Simon Jørgensen og Søn. Han blev som 19-årig udtaget til tømrer mesterskaberne i Danmark, imens han stadig var lærling. Udtagelsen bundede i at han var et af de største tømrertalenter på Hillerød Tekniske Skole. Efter mesterskaberne blev Benjamin Kert Jensen uddannet tømrersvend, hvorefter han valgt at bygge sit første hus i en alder af 19 år.

Benjamin Kert Jensen nåede kort at arbejde i 2 tømrerfirmaer, inden han i 2004 var med til at starte tømrerfirmaet 3-byg i en alder af blot 20 år. I 2007 overtog han hele tømrerfirmaet selv, og er nu både ejer og direktør i 3-byg.

Benjamin Kert Jensen udvikler hele tiden 3-byg

Årene er nu gået, og Benjamin Kert Jenen leder et af Nordsjællands mest succesfulde tømrerfirmaer. Det kan understreges ved at 3-byg under finanskrisen klarede sig økonomisk godt, og staben i 3-byg blev udvidet i denne periode. Benjamin Kert Jensen har omkring 10 tømrere og arbejdsmænd tilknyttet 3-byg på nuværende tidspunkt.

Benjamin Kert Jensen har i en årrække fokuseret på at være hovedansvarlig for bygherren og hele byggeriet. Derfor har han udviklet stærke kompetencer som totalentreprenør. Alt dette er for at levere det bedste resultat og fjerne kundens bekymringer og frustrationer.

Tømrerfaget er en passion for Benjamin Kert Jensen. Derfor er han altid ude med sine tømrersvende, for at sikrer 3-bygs kunder får det allerbedste resultat. Fagmæssigt har Benjamin Kert Jensen speciale i tagrenovering, nyt tag, nybyggeri, tilbygninger, ombygninger, total renovering og totalentrepriser.

Få et gratis og uforpligtende tilbud af Benjamin Kert Jensen? Tryk her.

Benjamin Kert Jensen sætter altid kunden først.