Er du vores nye medarbejder?


Vil du gerne arbejde i 3-byg, så er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Det kan nemlig være, at vi lige står og mangler en som dig. Vi gemmer alle ansøgninger, så du ryger ikke i glemmebogen.

Send os en uopfordret ansøgning i dag

Vil du gerne arbejde i et velfungerende tømrerfirma med masser af arbejde og en bred vifte af forskellige tømreropgaver inden for nybyggeri, nyt tag, tagrenovering, ombygning, tilbygning og total renovering, så skal du sende en uopfordret ansøgning til 3-byg.

3-bygs forventninger til dig

Hos 3-byg har vi meget høje forventninger til vores medarbejdere, fordi vores kunder skal have det allerbedste stykke arbejde. Hvis du gerne vil have arbejde hos 3-byg, så skal du være:

  • Pligtopfyldende
  • Ansvarsbevidst
  • Hårdtarbejdende
  • Passioneret
  • Kompetent

Først og fremmest er det vigtigt, at tømrerarbejdet er din passion. Du søger et job hos 3-byg, fordi tømrerarbejde er din passion, og så er det bare en ekstra bonus, at du også får løn for det. Vi ønsker ikke medarbejdere, som udelukkende er motiveret af lønnen.  Vi ønsker medarbejdere, som kommer på arbejde, fordi de hver eneste dag får lov til at arbejde med deres drømmejob, og vi skal nok sørger for, at du får en masse forskellige og spændende tømreropgaver.

Hvis du kan svare JA på nedenstående spørgsmål, bør du sende os en ansøgning.

Du søger job hos 3-byg, fordi du er meget passioneret omkring tømrerarbejde?

Send din ansøgning til benjamin@3-byg.dk med overskriften uopfordret ansøgning og dit navn.  

Hvad du kan forvente af 3-byg

Vi giver dig en stabil arbejdsplads, hvor du har mulighed for masser af forskelligt arbejde inden for tagrenovering, nybyggeri, tilbygning, ombygning, nyt tag og total renovering. 3-byg giver dig muligheden for at videreudvikle dine kompetencer inden for tømrerarbejde, og hvis du leverer en god indsats, bliver du også belønnet herefter.

De forventer vi har til dig, skal vi også selv leve op til, derfor kan du altid regne med, at chefen går forrest, når det kommer til at være pligtopfyldende, ansvarsbevidst, hårdtarbejdende, passioneret og kompetent. Alle medarbejdere er på lige fod i 3-byg, derfor kan du altid velkommen til at komme med kritik, ros, ideer mm., dette er faktisk noget vi opfordrer alle medarbejdere til. Ydermere er vi en økonomisk solid virksomhed, som på ingen måde er i farezonen for at gå konkurs, derfor vil du altid være sikret din velfortjente løn.

Bliver medarbejder hos 3-byg.