Er du vores nye samarbejdspartner?


Vi har et stort netværk af samarbejdspartner i byggebranchen, og vi søger altid efter nye samarbejdspartner, hvor vi kan skabe en win/win situation for begge parter. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er ejer af en tegnestue, et murerfirma, malerfirma, vvs firma, tømrerfirma mm.

Sammen kan vi klare alt

3-byg er et anerkendt tømrerfirma i Nordsjælland, og vi får ofte større totalentrepriser, som vi skal give tilbud på, hvor det kræver hjælp fra eksempelvis et murerfirma, malerfirma, vvs firma eller måske et andet tømrerfirma, for at vi kan fuldfører sagen. Derfor er det vigtigt, at vi har et stort netværk, som vi kan få hjælp fra. Vi samarbejder allerede med mange håndværkervirksomheder og tegnestuer, men hvis du har en solid virksomhed, som fører konkurrencedygtige priser, så burde et samarbejde kunne gavne begge parter.

Win/win situation for begge parter

Vi føler, at det er meget vigtigt, at et samarbejde bygger på en win/win situation for begge parter, fordi vi gerne vil indlede et langsigtet samarbejde. Eksempelvis kan det uden tvivl bedst betale sig for os, at samarbejde over længere tid med de samme håndværkervirksomheder eller tegnestuer, fordi vi for hvert byggeri bliver bedre til at arbejde sammen, og det udmunder altid i en bedre løsning for kunden. Derfor er vi også meget interessert i at indlede et langsigtet samarbejde med dit firma, så vi kan hjælpe hinanden langt ud i fremtiden. 

Lad os samarbejde

Vil du gerne være med til nogle af 3-bygs byggerier, eller har du et byggeri, som du gerne vil have 3-byg skal hjælpe din virksomhed med, så er du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi uden tvivl finde en rigtig god løsning. Du kan kontakte os på følgende måder:

Vi ser frem til at høre fra dig. 

3-byg er et solidt tømrerfirma.