Et nyt tag skaber værdi for dig


Vil du gerne forbedre din egen økonomi, øge værdien af dit hus, og forbedrer dit hus udseende, så kan det være tid til, at du får lagt et nyt tag. Et nyt tag kan spare dig for mange tusinde kroner årligt på din varmeregning, og samtidigt øge værdien af dit hus, hvis du tænker på at sælge det.

Nyt tag vil gøre dit hus flottere

Et helt nyt tag, kan ændre dit hus udseende drastisk til det bedre. Udover du vil synes dit nye tag er pænt, så kan det også være en stor fordel, hvis du på et tidspunkt, ønsker at sælge dit hus. Et helt nyt tag, kan være afgørende om en køber vælger dit hus eller et andet hus.

Nyt Tag af 3-byg

Hos 3-byg sørger vi altid for, at kunder får den flotteste og bedste løsning. Vi har speciale i nyt tag, og har i over 10 år arbejdet med nyt tag. Derfor kender vi også de bedste tænkelige løsninger, når det kommer til dit nye tag. Vores speciale sikre vores kunder faste lave priser, fordi vi har stærke leverandøraftaler, og vores medarbejdere har stærke erfaringer, når det kommer til nyt tag, fordi vores timeforbrug altid er lavt i forhold til vores konkurrenter, og dette sparer dig for mange penge.

Nyt tag, som er ordentlig isoleret

Vil du gerne spare penge langsigtet, så kan det være utrolige gevinster at hente, ved at få efterisoleret dit tag, hvis du alligevel, skal have lagt et nyt tag. Varm luft stiger opad, og hvis dit tag ikke er ordentlig isoleret, så siver store mængder af den varme luft ud igennem dit tag. Er dit tag ordentlig isoleret, så beholder du den varme luft i huset, og det sparer dig for mange penge, når du tænder for varmen i dit hus. Udover du spare mange tusinde kroner hvert år, så forbedrer et nyt tag, som er efterisoleret, også huset energimærkning, og det gør, at dit hus er lettere at sælge.

Nyt tag , som er efterisoleret af 3-byg.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *