Kontakt 3-byg


Vil du gerne have svar på et spørgsmål, vejledning eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud fra 3-byg, så er du meget velkommen til at ring eller skrive til os. Du kan komme i kontakt med os på følgende måder:

  • Telefon:  24 41 61 21
  • E-mail:   benjamin3byg@gmail.com

Kontakt 3-byg når det passer dig

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er. Det er meget vigtigt for os, at det er enkelt og let for vores kunder at komme i kontakt med os, fordi vi ved hvor frustrerende det er, når man ikke kan komme i kontakt med sin tømrer.

Kontakt 3-byg for vejledning og rådgivning

Står du, og overvejer at påbegynde et byggeri, såsom en tagrenovering, nybyggeri, nyt tag, tilbygninger, total renovering, ombygning eller noget helt andet, men mangler en erfaren sparringspartner, så er du altid velkommen til at kontakte 3-byg. Vi vil meget gerne komme ud og se på din byggesag og forklare hvilke forholdsregler og lovkrav, som du skal tage i betragtning. Det kan også være, at du mangler ideer til en løsning, det vil vi også meget gerne hjælpe dig med. Herefter vil vi også kunne give dig et gratis, uforpligtende og detaljeret tilbud på din byggesag. 

3-byg er et fuldservice tømrerfirma, derfor vil vi kunne hjælpe med alle tømreropgaver. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, så vil vi gøre det allerbedste for at hjælpe dig. 

  • 3-bygs CVR-nr 30588851
  • Adr. Hornebyvej 66, 3100 Hornbæk

Kontakt 3-byg i dag.