Nybyggeri


Nybyggeri har længe været et af 3-bygs primære specialer. Siden 2004 har vi arbejdet med nybyggeri, og vi har igennem hele den periode forbedret os på alle punkter.

Vores pris på nybyggeri

Hos 3-byg konkurrerer vi på prisen, men uden at gå på kompromis med det gode håndværk. Vi formår at levere de billigste løsninger ved at skære vores eget timeforbrug ned på byggeriet, frem for at bruge billige byggematerialer og levere dårligt håndværk. For først og fremmeste er det vigtigt, at du får en kvalitets løsning, som vi kan stå 110 procent inden for, og den lever op til de danske lovkrav.

Vi har arbejdet med utallige opgaver inden for nybyggeri, og priserne kan variere meget fra tømrerfirma til tømrerfirma. Vi oplever ofte, at vores kunder har sparet mere end 100.000 kr. ved at vælge vores tilbud fremfor konkurrents. Derfor vil vi altid anbefale, at du får et tilbud på nybyggeri fra 3-byg.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nybyggeri? Tryk her.

Nybyggeri som primært speciale

3-byg har i over 10 år arbejdet med nybyggeri, det har givet os unikke kompetencer inden for dette felt. Igennem erfaring og rutine har vi formået at skære timeforbruget markant ned på nybyggeri. Derfor kan vi tilbyde en løsning, som er billigere og hurtigere gennemført end konkurrenterne, uden der er gået på kompromis med kvaliteten.

Vi har de seneste 10 år bygget mange huse, tilbygninger mm. og har også håndteret mindre nybyggeri opgaver, heriblandt skure, garager og meget mere. 

Totalentreprenør for nybyggeri

3-byg har de seneste år fokuseret på at være totalentreprenør på nybyggeri opgaver, så vi har det fulde overblik over byggesagen. På den måde kan vi efterleve dine ønsker bedst muligt. Dette har skabt et stort netværk af samarbejdspartner, så vi kan varetage nybyggeri af en anselig størrelse. Vi udfører, og har udført byggesager for private, virksomheder og kommuner. 

Nybyggeri til den rigtige pris.