Nybyggeri i Hornbæk


3-byg er hovedentreprenør for byggeprojekt i Hornbæk, hvor der skal bygges et nyt hus. Vi ser utroligt meget frem til at bygge huset.  Vores samarbejdspartner er allerede i gang med at lave kælderen til huset, og projektet udvikler sig i den rette retning.

Nybyggeri i Hornbæk – 3-byg bygger endnu et hus i Hornbæk

Hos 3-byg skal i gang med at bygge endnu et hus i Hornbæk, og vi ser utroligt meget frem til opgaven. Vi har tidligere bygget et lignende hus i Hornbæk. Vi er altid glade for det arbejde, som vi får i Hornbæk, fordi dette er vores hjemby, og vi er meget glade for at være med til at udvikle byen. Det kommer til at blive et meget moderne hus, som vil være med til at sætte en ny standard for nybyggeri i Hornbæk. Hos 3-byg arbejder vi altid efter, at øge standarden af vores arbejde, så vi hele tiden sørger for virksomheden er i udvikling.

Nybyggeri har været vores speciale i 10 år

Det er bestemt ikke det første hus, som 3-byg skal bygge. Vi har i over 10 år haft speciale i nybyggeri, og derfor har vi også bygget utrolig mange huse, og har været med til at viderevikle bydele. Hos 3-byg anbefaler vi altid, at du vælger et tømrerfirma, som har speciale i nybyggeri, hvis du skal have bygget et nyt hus, fordi det vil spare dig for meget besvær og penge. Vi har ofte oplevet at vores tilbud er op til 100.000 kr. bliver end vores konkurrenters, selvom tilbuddet gælder præcist det samme arbejde.

Gratis og uforpligtende tilbud på nybyggeri

Hos 3-byg tilbyder vi altid, at du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på nybyggeri, ydermere er du også velkommen til at søge råd og vejledning hos 3-byg. 

Nybyggeri Kystvej Hornbæk.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *