Nybyggeri i Hornbæk


3-byg har været hovedentreprenør på et nybyggeri af et hus i Hornbæk. Huset står snart helt færdigt, og vi er utrolig stolte af resultatet. Vi vil derfor også takke alle vores samarbejdspartnerne for den gode indsats.

Nybyggeri i Hornbæk

Hos 3-byg er vi meget stolte af det resultat, som vi har opnået med det nye hus, som vi har bygget i Hornbæk. Huset mangler kun det sidste finish, og så er det klar til aflevering. Huset lægger på kystvej, og passer helt fantastisk til omgivelserne, imens det stadig har et meget moderne udseende.

Nybyggeri er 3-bygs speciale

Hos 3-byg har vi i over 10 år arbejdet med nybyggeri, derfor har vi også speciale i at bygge nye huse, derfor bliver vi også ofte valgt, som hovedentreprenør for diverse nybyggerier. Vi har igennem årene samlet et stort team af håndværkere, som har den rette erfaring og rutine, så vi kan bygge et helt fantastisk hus til vores kunder, imens prisen stadig holdes på et rimeligt niveau.

Nybyggeri koster ikke en formue

Vil du gerne have bygget et nyt hus, tilbygning, nyt tag eller noget helt andet, så er du meget velkommen til at kontakte 3-byg, og så vil vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din byggesag. Vi har samlet et stærkt team af samarbejdspartnere, så vi kan tilbydeen samlet pris for dit nybyggeri, eksempelvis ikke kun på tømrerarbejde, men også vvs, maler, murer, elektriker mm.Nybyggeri på Kystvej i Hornbæk af 3-byg

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *