Nybyggeri på Scion DTU af 3-byg


Hos 3-byg er vi i fuld gang med at bygge 1. salen på Scion DTU. I sidste uge satte vi skillevægge op, som vi er ved at isolere og sætte gips på. Arbejdet går efter planen og alle parter er tilfredse.

Nybyggeri er 3-bygs speciale

Hos 3-byg har det altid været vores speciale med nybyggeri, derfor er vi også meget glade for at arbejde med den nye 1. sal på Scion DTU, som passer perfekt til 3-bygs speciale i nybyggeri. Medarbejderne udfører noget helt fantastisk arbejde, som vi stolt viser frem til kunden. Derfor går arbejdet også planmæssigt fremad, og alle parter involveret i byggeriet er meget tilfredse.

Nye skillevægge er blevet rejst

Sidste uge rejste vi nye skillevægge, som er i fuldgang med at blive isoleret og dækket til med gips. Arbejdet går rigtig hurtigt, og det ses tydeligt at vores medarbejdere er meget dygtige til gipsarbejde. Malerne er allerede i gang på pladsen, hvor vi har lavet vores gipsarbejde færdigt. Derfor går det også meget hurtigt fremad på Scion DTU, og det er vi hos 3-byg meget glade for.

Medarbejderne ydre en stærk indsats

3-bygs medarbejdere på Scion DTU ydre en fantastisk indsats, for at opretholde den høje standard af vores arbejde, imens de også får byggeriet til at rykke hurtigt fremad. Hver eneste medarbejder i 3-byg kender til vigtigheden af at holde en deadline, derfor arbejder de også knald hårdt for at holde vores tidsplan hver eneste dag. 

Nybyggeri af 3-byg på Scion DTU.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *