Nyt eternittag


3-byg har over 10 års erfaring med at lægge nyt eternittag, og derfor er et af vores speciale at lægge nyt eternittag. Vi vil altid varmt anbefale vores kunder at få lavet et nyt eternittag, fordi det kommer i en fantastisk kvalitet, og er lavet til at modstå det danske klima. Vi får oftest leveret vores eternittag fra Cembrit, som vi mener, er en af de bedste leverandører på markedet. Eternittag kommer i mange forskellige varianter, overflader og farver, derfor har du mange valgmuligheder til dit eternittag. Vi anbefaler du besøger Cembrits hjemmeside, hvis du vil læse mere om eternittag og deres produkter. Besøg deres hjemmeside ved at trykke her.

Prisen for et nyt eternittag

Ønsker du et nyt eternittag, så har du gjort et enestående valg,  eternit er et utroligt holdbart produkt, som er af enestående kvalitet. Prisen for et nyt eternittag varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere.  Vi har lavet et skema ud fra de tidligere priser, som vi har givet. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye eternittag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris fra 3-byg.

Nyt eternittag

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud på dit eternittag

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye eternittag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os. For din økonomis skyld, så få et gratis og uforpligtende tilbud af os på dit nye eternittag.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.