Nyt skifertag


3-byg har speciale i at lægge nyt skifertag, og vi har lavet nogle helt fantastiske og utrolige skifertage, som virkelige har et elegant og klassisk udseende. Skifer er et solidt produkt, som kan modstå det danske klima. Vi får oftest leveret vores skifer fra V. Meyer, som har nogle helt enestående produkter, som vi meget gerne vil anbefale til vores kunder. Vil du læse mere om V. Meyers produkter, kan du besøge deres hjemmeside ved at trykker her.

Prisen for et nyt skifertag

Ønsker du et nyt skifertag, så har du gjort et glimrende valg,  skifertag er et utroligt holdbart naturprodukt, som er af en fantastisk kvalitet. Prisen for et nyt skifertag varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere.  Vi har lavet et skema ud fra de tidligere priser, som vi har givet. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye skifertag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris af 3-byg.

Nyt skifertag

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud på nyt skifertag

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye skifertag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os, så for din økonomi skyld, så få et gratis og uforpligtende tilbud af os på dit nye skifertag. Du er altid velkommen til at kontakte 3-byg for rådgivning, vejledning eller bare en snak om dit tagprojekt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.