Nyt ståltag


3-byg har speciale i at lægge nyt ståltag, og vi har over 10 års erfaring med at lægge nyt ståltag. Ståltag kan være en helt fantastisk løsning, især fordi det kan monteres direkte på et tagpap eller eternittag. Vi får oftest vores ståltag fra DS Stålprofil, som vi mener er en kvalitetsbetonet leverandør af ståltag. Deres produkter kommer i mange forskellige varianter, overflader og farver. Du kan besøge deres hjemmeside her, og læs meget mere om deres ståltag.

Prisen for et nyt Ståltag

Vil du gerne havet et nyt ståltag, så har du taget et godt valg, for stål er et utroligt holdbart produkt, som kan modstå det danskevejr. Prisen for et nyt ståltag varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere.  Vi har lavet et skema ud fra de tidligere priser, som vi har givet. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye ståltag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris af 3-byg.

Nyt ståltag

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud på dit ståltag

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye ståltag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os, så for din økonomis skyld, så få et gratis og uforpligtende tilbud af os på dit nye ståltag. Du er altid velkommen til at kontakte 3-byg for rådgivning og vejledning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.