Nyt tag betontagsten


3-byg har speciale i nyt tag med betontagsten. Betontagsten er en stærk tagsten, som kan stå imod det vejr, som det danske klima udsætter det for. Betontagsten er fremstillet af beton og findes med mange forskellige overflader og farver, derfor vil der altid være en betontagsten, som passer til dit hus og tag. Vi bruger oftest betontagsten fra Monier, som leverer nogle fantastiske kvalitetsprodukter. Du kan besøge deres hjemmeside på dette link – www.monier.dk og læse meget mere om varianter og farver. Du er også velkommen til at kontakte 3-byg, hvis du gerne vil vide mere om produktet eller forskellen på de forskellige tagtyper.

Prisen for et nyt tag med betontagsten

Ønsker du betontagsten på dit tag, så har du gjort et glimrende valg,  betontagsten er et af de produkter, som vi bruger allermest. Prisen for et nyt tag med betontagsten varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere.  Vi har lavet et skema ud fra tidligere priser. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye tag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris fra 3-byg.

Nyt tag betontagsten

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med betontagsten

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye tag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os. For din økonomis skyld, så få et gratis og uforpligtende tilbud af os. Du er altid velkommen til at kontakte 3-byg for mere rådgivning og vejledning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.