Nyt tag i Helsinge


I Helsinge er vi ved at lægge sidste hånd på et nyt tag, som vi har bygget. Vi er utrolig tilfredse med projektet, og vi vil gerne takke bygherre for det utrolig gode samarbejde. Hos 3-byg har nyt tag altid været vores speciale, derfor er vi stolte af, at vi får lov til at hjælpe så mange kunder med deres tage.

Et nyt tag i Helsinge

Det nye tag som vi har bygget, er til en tilbygning på en gård, som lægger i Helsinge. Der lå en gammel tilbygning på grunden, som 3-byg og vores samarbejdspartner anbefalede at rive ned i stedet for at renovere den slidte tilbygning. 3-byg blev ansat til at lave det nye tag, og vi er meget stolte over vi fik denne sag, fordi bygherre er en tidligere kunde, og vi har lagt nyt tag på hans gård for nogle år tilbage. Det er altid et meget stort kompliment, når en tidligere kunde vender tilbage, for hos 3-byg lever vi af vores tidligere kunders anbefalinger og deres eget behov for mere tømrerarbejde.

Et smukt nyt tag ude på landet

Vi har forenet det nye og gamle tag rigtig smukt, så det virker sammenhængende. Derfor er vi også utrolig glade for projektet. Ydermere har bygherre været klar med en hjælpende hånd under hele projektet, og været en utrolig dygtig samarbejdspartner.

3-byg har speciale i nyt tag

Hos 3-byg har vi altid haft en passion for at lægge nyt tag, derfor er vi også i over 10 år arbejdet med mange forskellige typer for tagarbejde, heriblandt at læge nyt tag, tagrenovering og tagreparation. Denne erfaring og rutine har givet 3-byg og vores medarbejde speciale i at lægge nyt tag. For vores kunder betyder det, at vi kan spare dem for penge, tid og mange frustrationer. Vores tilbud lægger oftest under konkurrenternes priser, fordi vores rutine gør, at vi kan bygge taget hurtigere, og dermed skære ned på medarbejdere timerne, og det spare vores kunder for mange penge. Dertil har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, så hvis kunden ønsker det, så kan vi håndtere hele tagprojektet og tage vores egne håndværkere med. Du slipper for alt besværet.

Nyt tag af 3-byg i Helsinge på en gård.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *