Nyt tag i Helsinge


Nyt tag har altid været 3-bygs speciale. Vores tømrere i firmaet har mange års erfaring med udarbejdelsen af nyt tag, imens 3-byg har i over 10 år lavet nyt tag for virksomheder, private og det offentlige. Derfor er det blevet et af vores specialer, og vi kan spare dig for rigtig mange penge og frustrationer.  

Nyt tag på tilbygning i Helsinge

En af vores tidligere kunder, som vi har lavet et nyt tag for tidligere, har igen bedt om 3-bygs hjælp til et nyt tag på en tilbygning, og vi vil med glæde hjælpe vores tidligere kunder. Der er tale om en utrolig smuk tilbygning til en gård i Helsinge, og derfor skal tilbygningen også have et helt fantastisk tag. Hos 3-byg er vi altid meget glade for at tidligere kunder vender tilbage. Især når det er en tidligere kunde, som er anbefalet af en anden kunde. Det er et utroligt stort kompliment, at kunder anbefaler en videre, og når tidligere kunder gerne vil have vi laver mere tømrerarbejde for dem, derfor har tidligere kunder en stor plads i 3-bygs hjerte.

Nyt tag er måske noget for dig?

Hvis du gerne vil have lavet et nyt tag, så er du meget velkommen til at kontakte 3-byg. Vi tilbyder lige nu, at alle vores kunder får et gratis og helt uforpligtende tilbud på alle tømreropgaver. Hos 3-byg har vi altid en meget prisfokuseret strategi, og vi vil altid prøve at have den mest konkurrencedygtige pris, uden kvaliteten bliver til side sat. Det er vores erfaring og rutine, som gør vi kan udarbejde tømreropgaver hurtigere end vores konkurrenter, og det kan spare dig for utrolig mange penge. Vi har oplevet at vores priser har været over 100.000 kr. billigere end vores konkurrenter, selvom vi tilbød præcis den samme service. 

Nyt tag af 3-byg.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *