Nyt tag i Hillerød


3-byg er i fuld gang med at lave et nyt tag i Hillerød. Taget bliver lavet over 3 etager, og vi har lige fuldført den anden etage. Vi er utrolig tilfredse med arbejdet, som er gået efter forventningerne, også selvom vejret har drillet en smule.

Nyt tag er 3-bygs speciale

Hos 3-byg har vi siden virksomhedens begyndelse arbejdet med nyt tag, derfor er det også et af vores primære specialer. Vi har igennem tiden lavet utrolig mange nye tage, og har derfor fået en stor erfaring inden for dette felt. Eksempelvis lavede vi i perioden 2009/2010 nyt tag 20 gange på diverse huse. Nyt tag er derfor blevet rutine arbejde for 3-bygs tømrere, og de ved lige præcis, hvordan alt skal laves.

Nyt tag lige ved Hillerød slot

På det nye tag vi har lavet i Hillerød er der en hel fantastisk udsigt, vi kan se direkte hen på Hillerød slot og slots haven, derfor er det også et utroligt smukt sted at arbejde. Taget som vi har valgt at lave i 3 etager, er et meget moderne tag, hvor at tagrenden er indbygget i taget. Ydermere så falder taget på 3 forskellige måder, som giver et utroligt smukt spil, når man kigger på det. Vi er glade for at bygherre valgte os til projektet, så vi kan få lov til at skabe sådan et enestående nyt tag.

Skal du have lavet nyt tag?

Hvis du vil have lavet et nyt tag, en tagrenovering, tagreparation eller bare have et gratis tagtjek, så er du altid velkommen til at kontakte 3-byg, så står vi klar med råd, vejledning og et gratis & uforpligtende tilbud. Vi har bevist gang på gang at vi er mange tusind kroner billigere end vores konkurrenter, derfor kan det altid betale sig, at få et tilbud af 3-byg. 

Nyt tag 3-byg.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *