Nyt tag i Espergærde


3-byg er i gang med at lægge et nyt tag i Espergærde, hvor vi er hovedentreprenør for en større renovering af et hus, som også skal have lavet 2 ekstra tilbygninger. Nyt tag er 3-bygs speciale, og derfor er vi sikrer på, at kunden kommer til at få den allerbedste løsning.

Nyt tag på renoveringsprojekt i Espergærde

3-byg arbejder på et nyt tag i Espergærde, hvor vi denne uge har rettet det gamle tag, og lavet helt nyt tag på de nye tilbygninger, som vi er ved at bygge til huset. Det har været helt fantastisk vejr at arbejde i, og derfor har vi også haft en rigtig god uge på taget. Det er et spændende nyt tag at bygge, fordi det både er et ældre tag og et nyt tag, som skal bygges sammen. Hos 3-byg er vi derfor meget glade for, at vores medarbejdere har meget stærke erfaringer indenfor nyt tag, derfor vil de give kunden den allerbedste løsning.

3-byg har speciale i nyt tag

3-byg har siden starten i 2004 arbejdet med nyt tag, og der giver vores firma og vores medarbejde nogle helt unikke og stærke kompetencer, når det kommer til nyt tag. Vores medarbejders rutine og erfaring er med til at sikre kunden en fantastisk løsning, uden det koster en formue. Medarbejderne er ofte hurtigere til at lægge nyt tag end vores konkurrenter, og derfor sparer du penge på et mindre timeforbrug. Derudover, så sparer du også mange penge på vores stærke leverandøraftaler, som sikre dig nogle fantastiske priser, fordi vi igennem så mange år har bygget nyt tag, og det giver rabat hos leverandørerne.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag

Vil du gerne have et nyt tag, så er du meget velkommen til at kontakte 3-byg. Hos 3-byg er du altid garanteret et gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag.

Nyt tag i Espergærde af 3-byg

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *