Nyt tagpap tag


3-byg har lagt nyt tagpap tag i over 10 år, og det er et af vores specialer. Oftest bruger vi en samarbejdspartner (tagpapfirma) til at brænde tagpappen på for os, imens vi står for ændring eller opbygning af tagkonstruktionen. Et tagpap tag er et fantastisk tag, som kan modstand det danske klima, imens det er utroligt smidigt, så det kan bruges på mange forskellige tagkonstruktioner. Vores leverandør af tagpap er Icopal, som leverer et utroligt smidigt og holdbart produkt, som vi vil anbefale til alle vores kunder. Tagpap  har været igennem en helt fantastisk produktudvikling, og nutidens tagpap er af en helt utrolig kvalitet. Vil du gerne læse mere om tagpap, så anbefaler vi, at du besøger Icopals hjemmeside ved at trykke her.

Prisen for et nyt tagpap tag

Ønsker du et nyt tagpap tag, så har du gjort et glimrende valg,  tagpap er et utroligt holdbart og fleksibelt materiale, som er af fantastisk kvalitet. Prisen for et nyt tagpap tag varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere.  Vi har lavet et skema ud fra de tidligere priser, som vi har givet. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye tagpap tag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris af 3-byg.

Nyt tagpap tag

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tagpap tag

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye tagpap tag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os, så for din økonomis skyld, så få et gratis og uforpligtende tilbud af os på dit nye tagpap tag.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.