Nyt tegltag


3-byg har speciale i tegltag, og har over 10 års erfaring, når det kommer til at lave et helt nyt tegltag. Med et tegltag har du masser muligheder for at vælge imellem mange forskellige typer tegl, farver og overfalder. Vi får oftest vores tegl fra V. Meyer eller Monier, som uden tvivl har nogle af markedets bedste produkter, som er af fantastisk kvalitet, og som uden problemer kan modstå det danske klima. Vil du læse mere om de tegl vi bruger, anbefaler vi, at du besøger V. Meyer og Monier for uddybende produktbeskrivelse.

Prisen for et nyt tegltag

Vil gerne du have et nyt tegltag, så har du gjort et enestående valg,  tegl er et af de produkter, som vi er rigtig glade for. Prisen for et nyt tegltag varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere.  Vi har lavet et skema ud fra de tidligere priser, som vi har givet. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye tegltag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris af 3-byg.

Nyt tegltag.

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye tegltag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os, så for din økonomis skyld, så vælg at få et gratis og uforpligtende tilbud af 3-byg. Du er altid velkommen til at kontakte 3-byg for rådgivning eller vejledning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.