Om 3-byg


Tømrerfirmaet 3-byg har fokus på at kunne levere det solide og kvalitetsbetonede håndværk til dig, imens vores priser også ligger under markedets gennemsnit. Vores lave priser opnås igennem effektivitet og ikke igennem forringelse af kvaliteten på håndværket eller byggematerialerne.

Få den bedste pris hos tømrerfirmaet 3-byg

Der er mange forskellige måder at tilbyde lave priser til kunderne på. Hos tømrerfirmaet 3-byg vil vi ikke gå på kompromis med det gode hårdværk og kvaliteten af byggematerialerne. Derfor har vi valgt at specialisere 3-byg i forskellige fagområder, så vi får en markant konkurrencefordel. For igennem erfaring og rutinearbejde, har vi forbedret vores effektivitet og produktivitet, så vi altid kan tilbyde kunden en pris, som ligger under gennemsnittet. I vores tømrerfirma oplever vi ofte, at vores priser kan være helt op til 100.000 kr. billigere end konkurrenternes. Dette skyldes rent faktisk, at vi kan udkonkurrerer vores konkurrenter, fordi vi har et nedsat timeforbrug på byggesagerne.

Du finder ikke kvalitets håndværk udarbejdet bedre i forhold til prisen, som tømrerfirmaet 3-byg kan tilbyde dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud af et ordentlig tømrerfirma? Tryk her.

3-bygs speciale og ekspertise 

Vi har primært speciale inden for følgende områder:

Vi har siden 2004 arbejdet med ovenstående områder, og har det har gjort os særdeles specialiseret og erfarende. Derfor kan vi levere en løsning til vores kunder, som er baseret på den bedst tænkelige kvalitet, det gode håndværk og hurtig eksekvering.

3-bygs historie

Tømrerformaet 3-byg blev etableret i 2004, og vi har over 10 års erfaring med vores primære specialer. Det gør os til nogle af landets bedste indenfor vores fagområder. Derudover har vi mange års erfaring med rollen som totalentreprenør. På nuværende tidspunkt er der 10 tømrere og arbejdsmænd tilknyttet 3-byg, og største delen af medarbejderne har været tilknyttet virksomheden i en årrække.

3-byg er lokaliseret i Hornbæk, og varetager byggeprojekter i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Takket være vores erfaring og brede netværk af samarbejdspartnere, kan vi både håndtere mindre byggesager og større totalentrepriser. Vi udfører arbejde for private, virksomheder og det offentlige. Både Helsingør- og Gentofte kommune, bruger vores ydelser. Så du kan trygt stole på tømrerfirmaet 3-byg, for vi leverer nogle af branchens bedste resultater.

Du sparer altid penge, når du vælger tømrerfirmaet 3-byg.