Ombygning


3-byg har sit primære speciale i ombygning, hvor vi i over 10 år har hjulpet private, virksomheder og det offentlige med ombygninger både i forhold til mindre byggerier og totalentrepriser.

3-byg som hovedansvarlig for din ombygning

Du kan vælge at bruge 3-byg som hovedentreprenør for din ombygning, dette vil gøre processen meget lettere for dig. Vi bevarer det fulde overblik over hele byggeriet, og vi samler et team af de bedste håndværkere til at udføre din ombygning, heriblandt murere, elektrikere, vvs’ere, maler mm. Du referer direkte til os, og vi sørger for at uddelegere opgaverne. Det sparer dig for tid, frustrationer og hovedpine.

Vores erfaringer viser, at håndværket og kvaliteten af ombygningen bliver bedre og prisen lavere på ombygningen, hvis vi er hovedansvarlig for hele ombygningen. På nogle ombygninger har vi sparet kunden for omkring 100.000 kr. i forhold til vores konkurrenter.

Din ombygning bliver billig 

Vi bruger altid dansk uddannede tømrere og arbejdsmænd i 3-byg, som også er videreuddannet i virksomheden, ydermere har vi over 10 års erfaring med ombygning. Det har givet vores tømrere og arbejdsmænd nogle unikke kompetencer, som udmønter sig i effektivitet og produktivitet, som spare dig for mange tusind kroner på ombygningen, uden der gås på kompromis med kvaliteten af håndværket eller byggematerialerne. Ydermere har vi stillads, skurvogn, byggehegn og andet specialiseret udstyr, så der ikke skal lejes dyrt udstyr fra en tredjemand. Det er derfor, at vi kan spare nogle kunder for op imod 100.000 kr. på deres ombygning i forhold til konkurrenterne.   

                 Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.

Få råd og vejledning til din ombygning

Det kan være en lang proces at sætte gang i en ombygning. Hos 3-byg vil vi gerne gøre processen så let og enkel for dig, som overhovedet muligt. Derfor er du altid velkommen til at søge råd og vejledning hos vores erfarende konsulenter, som gerne vil drøfte de forskellige muligheder og løsninger i forhold til din ombygning.

3-byg har speciale i ombygning.