Tagrenovering er 3-bygs speciale


Er det tid til dit tag skal renoveres? Så synes vi, at du skal kontakte vores tømrerfirma 3-byg. Vi har i over 10 år arbejdet med tagrenovering, og det har givet os nogle unikke kompetencer indenfor det område. Vi har sparet mange kunder for mange tusinde kroner, imens vi stadig har leveret en kvalitets løsning. Det er vores rutine, erfaring og gode leverandøraftaler, som sparer vores kunder for mange penge.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tagrenovering

Hos 3-byg får alle vores kunder altid et gratis og uforpligtende tilbud på deres tagerenovering. Dermed kan vores kunder altid se, hvad vi kan tilbyde dem, uden det koster dem en krone. Du er altid velkommen til at sammenligne vores tilbud med vores konkurrenter. Vi mener selv, at vores kunder altid får den bedste pris, i forhold til den gode kvalitet, som vi leverer.

Tagrenovering spare dig for penge og øger dit hus værdi

En tagrenovering kan spare dig for mange penge. Får du isoleret dit tag ordentligt, så kan du spare mange penge på din varmeregning. Rigtig mange tage er ikke ordentlig isoleret, og det koster ikke særlig meget, at få isoleret sit tag ordentlig, og især ikke sammenlignet med de penge, som du kan spare langsigtet på din varmeregning. Udover du spare penge på din varmeregning, så kan en tagrenovering også øge værdien af dit hus. Vi har lavet mange tagrenoveringer for kunder, som ønsker at sælge deres hus, hvor deres ejendomsmægler har anbefalet dem, at få renoveret deres tag først. Udover det øger værdien af dit hus, så vil det ofte også gøre, at dit hus bliver solgt hurtigere.

Tagrenovering af 3-byg i Horneby

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *