Tilbygning af 1. sal Scion DTU


Tilbygningen af en ny 1. sal på Scion DTU er ved at nå sin ende. Byggeriet går helt fantastisk og tømrerne har virkelig levet op til deres fantastiske ry. En særlig tak skal også lyde til bygherren fra Scion DTU, som har været helt fantastisk at samarbejde med.

Tilbygning på Scion DTU

Vi har igennem en længere periode arbejdet med tilbygningen af en ny 1. sal på Scion DTU, og det været utrolig spændende at følge byggeriet udvikling. Det har været helt utrolig at følge vores arbejdsmænd og tømrersvende under byggeriet, som virkelig har leveret en god indsats. Det er tydeligt at se, at deres speciale er at lave tilbygninger. Derfor glæder vi os også utroligt meget til at vise det færdige resultat frem.

Vi kan også lave en tilbygning for dig

Hos 3-byg laver vi både tømrerarbejde for private, erhverv og det offentlige. Vi er et fuldservice tømrerfirma, som kan levere alt inden for tømrerarbejde inkl. tilbygninger. 3-byg har over 10 års erfaring med udarbejdelse af tilbygninger, derfor har vi også oparbejdet ekspertise og rutine inden for dette felt, som kan spare dig for mange penge. Vores speciale i tilbygning betyder, at vi kan lave en kvalitetsløsning, til en rigtig god pris, som vi oplever, at vores konkurrenter ikke kan matche. Vi har ved nogle byggesager oplevet, at vi er over 100.000 kr. billigere end vores konkurrenter, selvom vi tilbyder præcis den samme service, hvis ikke en bedre service.

Altid solidt dansk håndværk

Hos 3-byg har vi kun dansk uddannede håndværkere, som ved hvilke kvalitetskrav, som der er i Danmark. Derfor kan vi altid sikre en kvalitetsløsning til vores kunder, uden det betyder, at vores kunder får en kæmpe regning. Hvis du vil vide mere om vores service, så er du meget velkommen til at kontakte os, vi tilbyder alle vores kunder et gratis og helt uforpligtende tilbud vedrørende alle byggesager. 

Tilbygning Scion DTU af 3-byg.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *