Tilbygning


En tilbygning er et kompleks byggeri, som kræver en tømrerpartner, som kan forene det nye med det gamle og skabe en forenet bolig. 3-byg har i over 10 år bygget tilbygninger, og derfor kan vi give dig den allerbedste løsning.

Processen bag en tilbygning

En tilbygning er et meget seriøst stykke arbejde, som på mange punkter kan gå galt, fordi der er mange elementer, der skal passe sammen. Hos 3-byg har vi i over 10 år arbejdet med tilbygninger, og det er uden tvivl et af vores primære specialer. Derfor kan vi levere nogle løsninger, som både på pris og kvalitet udkonkurrere konkurrenterne.

Processen er meget enkel hos 3-byg, når du skal have lavet en tilbygning:

1.       Du kontakter os
2.       Du får rådgivning og vejledning vedrørende din tilbygning
3.       Du får et gratis og uforpligtende tilbud på tilbygningen
4.       I vores kontrakt er omkostninger præcist beskrevet
5.       I kontrakten ses også ting, som ikke er omfattet af prisen
6.       Vi bygger efter tidsplanen, som du har fået udleveret
7.       Vi afholder løbende byggemøder med dig
8.       Vi afleverer tilbygningen til tiden, som er aftalt i kontrakten

Simpelt, enkelt og ikke til at tage fejl af.

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.

Et fuldservice tømrerfirma bør udarbejde din tilbygning

3-byg er et fuldservice tømrerfirma og hovedentreprenør, hvilket betyder vi kan levere alle opgaver inden for tømrerarbejde, dertil har vi et meget bredt netværk af samarbejdspartnere i byggebranchen, heriblandt murer-, VVS-, maler-, elektrikerfirmaer. Det giver os det rette setup, så vi håndtere hele byggeriet af din tilbygning og holde det fulde overblik for dig.   

3-bygs erfaring med tilbygninger

Tilbygninger er baseret på mange individuelle løsninger, som i sidste ende skal tilpasses det eksisterende arkitektur, uden det skal skille sig ud. Igennem mange års arbejde med byggesager, som involverer tilbygninger, har vi sikret os en stor ekspertise inden for dette område. Hvilket har givet hos en unik viden, når det kommer til byggematerialer, hvilke materialer som matcher og hvilke unikke detaljer, som kan være med til at gøre din tilbygning perfekt. Derfor er vi også en meget kompetent sparringspartner, hvis du har behov for råd og vejledning.

Fordi 3-byg har så meget erfaring inden for dette felt, så kan vi tilbyde en hurtig eksekveret løsning, som både spare dig for tid og penge. For hos 3-byg går vi aldrig på kompromis med byggematerialer, men vi kan altid give dig en pris under gennemsnittet, fordi vi har et lavere timeforbrug end konkurrenterne.

Du får kvalitets håndværk, en billig tilbygning og en hurtig eksekveret løsning. Det er derfor, at du skal vælge 3-byg.

En tilbygning til en utrolig lav pris.