Tømrer


En tømrer hos 3-byg er uddannet i Danmark, og kender alle de danske lovkrav, som hans arbejde skal leve op til. Dertil sørger vi også for, at hver enkel af tømrerne er videreuddannet i 3-byg, som giver den enkle tømrer nogle unikke kompetencer og specialer. 

En tømrer med fokus på det gode håndværk

Hos 3-byg ansætter vi kun tømrere, som kan leve op til vores høje forventninger om solidt og ordentligt dansk håndværk, dertil videreuddanner vi hver enkel tømrer inden for 3-bygs specialer, som er nybyggeri, tagrenovering, nyt tag, ombygning, tilbygning og total renovering. Dette betyder, at vores tømrere har en meget solid rutine i vores specialer, som sikre effektivitet, produktivitet og ordentlig udført arbejde.  Derigennem kan vi altid garantere, at vores kunder får den bedst tænkelige løsning, uden det kommer til at koste en formue.

En pålidelig tømrer er en god tømrer

Pålidelighed og disciplin er nogle af de vigtigste dyder, som en tømrer fra 3-byg besidder. Derfor kan du altid regne med en tømrer fra 3-byg overholder sine deadlines, og møder op til den aftalte tid. Det er utroligt vigtigt for os, at kunden har tillid til hver eneste tømrer i vores firma, derfor har vi også kun ansat meget ansvarsbeviste og kompetente tømrere, som yder et godt stykke arbejde.

3-byg har den bedste tømrer til sagen

Har du brug for en dygtig tømrer eller flere, så bør du vælge 3-byg, som din tømrerpartner, vi har et team af tømrere, som kan udføre alt tømrerarbejde. Så har du behov for en tagrenovering, nybyggeri, nyt tag, tilbygning, ombygning eller en total renovering, så har vi tømrerne til at håndtere byggeriet.

 Vil du gerne have et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os, så sender vi vores allerbedste tømrere til at udføre din opgave. 

Få et gratis og uforpligtende tilbud? Tryk her.

En tømrer hos 3-byg leverer godt dansk håndværk.