Tømrerfirma 3-byg


3-byg er et dansk tømrerfirma, som har eksisteret i over 10 år.  Tømrerfirmaet 3-byg er et fuldservice tømrerfirma, som kan håndtere alle tømreropgaver. Igennem vores langvarige historie har vi udviklet nogle specialer, som vi har særdeles meget erfaring og ekspertise inden for. Disse specialer er, total renovering, nybyggeri, ombygning, tilbygning, tagrenovering, nyt tag og tagreparation.

3-byg er et dansk tømrerfirma

Hos 3-byg fokuserer vi på den gode danske kvalitet, derfor har vi også kun ansat dansk uddannede håndværkere, som kender de kvalitetskrav, som dansk byggeri skal overholde. Derfor kan vores tømrerfirma også levere topkvalitet til en ordentlig pris. Hos 3-byg er vi sikre på, at vi udkonkurrere vores konkurrenterne på den kvalitet, som vi kan levere til den tilbudte pris. Hos 3-byg har vi ofte oplevet, at vi er over 100.000 kr. billigere end vores konkurrenter, selvom det er præcis den samme service, som vi tilbyder.

Tømrerfirma der ikke holder noget skjult

Vores tømrerfirma vil gerne dele, alle de byggeri vi er indblandet i med vores kunder, derfor deler vi ofte nyheder, billeder og historier på vores hjemmeside, Google+ og Facebook profil. Dette giver vores kunder et indblik i den service, som vi leverer til vores kunder. Vi mener, at åbenheden omkring vores byggeri, gør at kunderne gerne vil samarbejde med os, fordi de kan stole på os, og den service som vi leverer.

Det forpligter at være dit tømrerfirma

Vores tømrerfirma har altid synes at det er en ære, når en kunde vælger os til deres byggeri. Det er et meget stort kompliment, og derfor sørger vi også altid for, at levere den allerbedste service, inden for prisen rammer. For det forpligter at være dit fuldservice tømrerfirma, og vi lever af vores kunders anbefalinger og tilbagevende kunder, derfor sigter vi altid efter, at give vores kunder lidt ekstra. 

Tømrerfirma med over 10 års erfaring.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *