Total Renovering


Total renovering er et af 3-byg primære specialer, vi har over i 10 år arbejdet med total renovering for private, virksomheder og det offentlige. Rutine arbejde og effektivitet gør, at du kan spare mange tusind kroner, når du vælger 3-byg til din total renovering.

Ekspertise i total renovering

Hos 3-byg har vi specialiseret os i total renovering for at give vores kunder en kvalitetsløsning til den lavest tænkelige pris.  Som tidligere nævnt har vi i over 10 år arbejdet med total renovering, det har givet os nogle unikke nøglekompetencer i firmaet, som har gjort os utrolig effektive, rutineret og produktive, når det kommer til udarbejdelse af din total renovering. Alle vores tømrere er uddannet i Danmark, og videreuddannet i 3-byg, så vores kunder altid er sikret en kvalitetsløsning.

Total renovering behøver ikke være dyrt

Vi oplever ofte, at vores tilbud på total renovering ligger langt under markedets gennemsnits. Kunder har sparet helt op til 100.000 kr. på at vælge os til en større total renovering i forhold til et andet tømrerfirma, for præcis den samme løsning. Hos 3-byg er det vigtigt, at vores kunder får et tilbud, som matcher det budget, som de har afsat, så de ikke bliver overrasket over nogle ekstra omkostninger. Udover et gennemsigtet budget, så er også processen også lige til hos 3-byg. 

Processen er meget enkel hos 3-byg, når du skal have lavet en tilbygning:

1.       Du kontakter os
2.       Du får rådgivning og vejledning vedrørende din tilbygning
3.       Du får et gratis og uforpligtende tilbud på tilbygningen
4.       I vores kontrakt er omkostninger præcist beskrevet
5.       I kontrakten ses også ting, som ikke er omfattet af prisen
6.       Vi bygger efter tidsplanen, som du har fået udleveret
7.       Vi afholder løbende byggemøder med dig
8.       Vi afleverer tilbygningen til tiden, som er aftalt i kontrakten

Simpelt, enkelt og ikke til at tage fejl af.

                                                                                                                      Få et gratis og uforpligtende tilbud på totalt renovering? Tryk her.

Total renovering leveret til tiden

Vi har altid fokus på at holde vores deadlines til dit byggeri. Mange kunder har en ide om, at tømrere de kommer og går, når det passer dem og din byggesag bliver først afleveret, når det passer dem. Hos 3-byg vil vi gerne aflive denne tankegang. Vi overholder altid vores deadlines, fordi det giver tilfredse kunder, og vi lever af jeres anbefalinger. Ydermere skal det altid være let at komme i kontakt med 3-byg, derfor har vi telefontid imellem 7-16 i alle hverdage, endvidere svares der også hurtigst muligt på mails og sms’er også uden for arbejdstiden og i weekender.

Kontakt 3-byg nu – Tryk her.

Total renovering af 3-byg sikre dig ordentlig håndværk.