Byg Garanti

Byg Garanti – 3-bygs kunder fortjener det bedste

Vi sikrer vores kunder med Byg Garanti. 3-byg er medlem af Dansk Byggeri, så vores arbejde for private kunder er dækket af Byg Garanti. Byg Garanti dækker kundens tab som følge af mangler og fejl med helt op til 100.000 kr. Derfor er du i sikre hænder, når du vælger 3-byg som din samarbejdspartner.

Hos 3-byg vil vi gerne sikre vores kunder bedst muligt, derfor er vi medlem af Dansk Byggeri, som betyder vores private kunder er dækket af Byg Garanti. Vi har udelukkende gjort dette for at beskytte vores kunder, hvis uheldet skulle være ude. Du kan sammenligne Byg Garanti med at være medlem af en A Kasse eller have en forsikring, det er ikke noget man forventer at bruge, men det er godt at have i baghånden. Ingen af vores kunder har gjort brug af Byg Garanti endnu, fordi vi altid stræber efter at levere det allerbedste arbejde.

Hvad dækker Byg Garanti

Hos 3-byg er Byg Garanti et sikkerhedsnet til de private forbrugere, hvis der skulle opstå nogle mangler eller fejl ved det arbejde, som er aftalt med 3-byg. Når arbejdet er udført, dækker garantien op til 10 år for skjulte fejl og mangler og op til 3 år for synlige fejl og mangler.

Garantivilkårene for Byg Garanti:

Byg Garanti dækker arbejde, der er udført for private kunder på deres private bolig:

Du kan læse mere om garantivilkårene i Byg Garantis vedtægter. Hos 3-byg anbefaler vi altid, at du vælger en håndværkervirksomhed, som er medlem af Dansk Byggeri, så du altid har et sikkerhedsnet, når du får udført arbejde. Vi anbefaler, at du læser alle reglerne om Byg Garanti igennem på byggaranti.dk, så du er sat ind i alle reglerne.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din fuldservice tømrerpartner

Årsagen til du skal vælge 3-byg, er ganske simpel, vores byggetilbud ligger altid under markedets gennemsnitspris, vi er absolut overbeviste om, at du ikke finder byggeopgaver udført bedre til den pris, som 3-byg kan tilbyde dig. Kvaliteten af vores arbejde og materialer er altid i højsædet, derfor leverer vi altid solidt dansk håndværk, som overgår de danske lovkrav.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

I vores galleri har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.