Tagreparation

Beskyt dit tag med en tagreparation

Det er utroligt vigtigt, at du sørger for at vedligeholde af dit tag, fordi det kan spare dig for mange tusind kroner. En mindre tagreparation koster nogle tusind kroner, imens et helt nyt tag kan koste flere hundrede tusind kroner. Derfor anbefaler vi altid, at du får udført et tagtjek af 3-byg, så skader, mangler, utætheder mm. bliver fundet i tide. Vi udfører en kvalitets udbedring af skaderne, så de ikke udvikler sig til større og meget omkostningstunge skader.

Tagreparations priser

En tagreparation skal ikke koste en formue, derfor sørger vi altid for at vores priser er konkurrencedygtige. Vi oplever ofte at vores priser ligger under gennemsnits prisen i markedet, og kunder har sparet mange tusind kroner ved at vælge os frem for et andet tømrerfirma. Du er derfor altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud på din tagreparation, så du se vores faste lave priser. Vores priser er altid skræddersyet dit behov, og dertil sørger vi altid for et gennemførligt budget, så der er en klar forventning til økonomien for begge parter til projektet.

Simpelt, enkelt og ikke til at tage fejl af

1. Du kontakter os
2. Du får rådgivning og vejledning vedrørende din tilbygning
3. Du får et gratis og uforpligtende tilbud på tilbygningen
4. I vores kontrakt er omkostninger præcist beskrevet 5. I kontrakten ses også ting, som ikke er omfattet af prisen
6. Vi bygger efter tidsplanen, som du har fået udleveret
7. Vi afholder løbende byggemøder med dig
8. Vi afleverer tilbygningen til tiden, som er aftalt i kontrakten

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

3-byg et tømrerfirma efter dine ønsker!

Tømrerfirmaet 3-byg leverer skræddersyet tømrerløsninger, og håndterer både mindre tømreropgaver og totaltotalentrepriser for private og virksomheder. Herunder kan du læse hvilke opgaver og projekter vi kan løse.

Nybyggeri

Vi har de seneste 10 år bygget mange huse, tilbygninger mm. og har også håndteret mindre nybyggeri opgaver, heriblandt skure, garager og meget mere. 

Totalrenoveringer

Total renovering er et af 3-byg primære specialer, vi har over i 10 år arbejdet med total renovering for private, virksomheder og det offentlige.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din fuldservice tømrerpartner

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.