3-byg din Hovedentreprenør

3-byg som hovedentreprenør

At vælge en hovedentreprenør har mange fordele ved større projekter. Vi har siden 2007 varetaget hovedentrepriser. Den mangeårige erfaring har derfor givet os en bred viden inden for opgaven. Hvis du vælger os, som hovedansvarlig for din hovedentreprise, vil vi sørge for, at du føler, at du har en tæt samarbejdspartner igennem hele byggeriet.

Ansvarlig og løsningsorienteret hovedentreprenør

Vi vil som din hovedentreprenør bevise over for dig, at vi er de bedste til at styre dit byggeri. Det er vigtigt for os, at du føler, at du er i trygge hænder. Vågne nætter, stres og tanker over byggeriet skal derfor undgås ved at vælge os som hovedentreprenør. Såfremt der opstår problemer, udfordringer eller spørgsmål, vil vi derfor være din sikkerheds- og sparringspartner.

Vores ansvarspunkter

Vores opgave som hovedentreprenør er, at vi sørger for alt fra det indledende arbejde omkring planlægning og tidsplan til den dag, hvor byggeriet skal afleveres til den aftalte tid. Dette indebærer således; koordinering og dialog med underentreprenører; overholdelse af tidsplan og budget, samt overholdelse af aftalte standarder for materiale m.v. Vi har – udover hovedentreprenørdelen – ansvaret for hovedentreprisen tømrerarbejder, hvorfor vi altid har en finger på pulsen, fordi vi vil have vores daglige gang på byggepladsen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

3-byg et tømrerfirma efter dine ønsker!

Tømrerfirmaet 3-byg leverer skræddersyet tømrerløsninger, og håndterer både mindre tømreropgaver og totaltotalentrepriser for private og virksomheder. Herunder kan du læse hvilke opgaver og projekter vi kan løse.

Nybyggeri

Vi har de seneste 10 år bygget mange huse, tilbygninger mm. og har også håndteret mindre nybyggeri opgaver, heriblandt skure, garager og meget mere. 

Totalrenoveringer

Total renovering er et af 3-byg primære specialer, vi har over i 10 år arbejdet med total renovering for private, virksomheder og det offentlige.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din hovedentreprenør & tømrerfirma

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.