Tømrerfirma i Nordsjælland

Tømrerfirma i Nordsjælland med forstand på kvalitet og service

3-byg er et tømrerfirma i Nordsjælland med forstand på kvalitet og det gode håndværk, uden det resulterer i en dyr løsning. Vi fokuserer på at give kunder en skræddersyet løsning, som er tilpasset kundens budget. Derfor er vi et af nordsjællands mest eftertragtede tømrerfirmaer.

Tømrerfirma i Nordsjælland med fokus på kundens omkostninger

3-byg er et meget omkostningsfokuseret tømrerfirma i forhold til kundernes løsninger. Vi kan hurtigt opnå større besparelser på byggeopgaver, som andre tømrerfirmaer ikke kan. Nogle kunder har sparet flere hundredetusind ved at vælge vores tilbud frem for et andets tømrerfirmas, selvom kunden har fået præcis den samme løsning.

Vi har specialiseret os i forskellige fagområder, som har givet os en rutine og ekspertise, som giver os en unik konkurrencefordel inden for nybyggeri, tagrenovering, total renovering, hovedentreprise, tilbygning og nyt tag. Vores specialer betyder, at vi kan skære markant ned på timeforbruget, og det sparer vores kunder for mange tusind kroner. Ydermere har tømrerfirmaet eget specialiseret udstyr, så vores tilbud ikke involverer høje lejeudgifter fra tredjemand på eksempelvis stillads, skurvogn, byggehegn mm.

Vores tømrerfirma har opbygget et meget stort leverandør- og forhandlernetværk, som sælger kvalitets byggematerialer med identiske funktioner. Dette betyder, at vi altid kan finde de rette kvalitets byggematerialer til den absolut laveste pris i vores netværk til dit byggeri, ved at sammenligne vores netværks priser med hinanden og derigennem vælge den billigste løsning for dig.

Et tømrerfirma baseret på dansk kvalitets håndværk

Tømrerfirmaet 3-byg har altid fokuseret på det gode danske håndværk, derfor har vi kun ansat dansk uddannede håndværkere, som er videreuddannet i vores tømrerfirma, som leverer det allerbedste danske håndværk. 3-byg er medlem af danske Byg Garanti, som dækker dig imod sjusk, fejl og mangler med op til 150.000 kr. Vi er medlem af Byg Garanti, fordi vi gerne vil have vores kunder er bedst muligt stillet under og efter byggeriet, og ikke fordi vi tvivler på egne evner.

Få et gratis tilbud af dit tømrerfirma i Nordsjælland

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.