Er du vores nye medarbejder?

Tømrer søges til teamet

Vil du gerne arbejde i 3-byg, så er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, da tømrer søges. Det kan nemlig være, at vi lige står og mangler en som dig. Vi gemmer alle ansøgninger, så du ikke ryger i glemmebogen.

Tømrer søges hos 3 Byg, så send gerne en uopfordret ansøgning

Vil du gerne arbejde i et velfungerende tømrerfirma med masser af arbejde og en bred vifte af forskellige tømreropgaver inden for nybyggeri, nyt tag, tagrenovering, ombygning, tilbygning og totalrenovering, så skal du sende en uopfordret ansøgning til 3-byg.

3-bygs forventninger til dig

Hos 3-byg har vi meget høje forventninger til dem vi ansætter og vores medarbejdere, fordi vores kunder skal have det allerbedste stykke arbejde. Derfor søger vi arbejdsmænd eller tømrere, som er pligtopfyldende, ansvarsbevidste, hårdarbejdende og passioneret.

Hvad du kan forvente af 3-byg

De forventninger vi har til dig, skal vi også selv leve op til, derfor kan du altid regne med, at chefen går forrest, og vi opfordrer til du deler dine ideer og kommer med kritik og ros, så vi hele tiden kan videreudvikle virksomheden.

Vi giver dig en stabil arbejdsplads, hvor du har mulighed for masser af forskellige arbejdsopgaver. 3-byg giver dig muligheden for at videreudvikle dine kompetencer inden for tømrerarbejde, og hvis du leverer en god indsats, bliver du også belønnet herefter. Vi har altid rigeligt med arbejde, så der er også mulighed for at arbejde mere end 37 timer, hvis man ønsker det.

Er du vores nye samarbejdspartner?

Vi har et stort netværk af samarbejdspartner i byggebranchen, og vi søger altid efter nye samarbejdspartner, hvor vi kan skabe en win/win situation for begge parter. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du er ejer af en tegnestue, et murer-, maler-, vvs-, elektriker eller tømrerfirma mm.

Sammen kan vi klare alt

3-byg er et anerkendt tømrerfirma i Nordsjælland, og vi får ofte større hovedentrepriser, som vi skal give tilbud på, hvor det kræver hjælp fra eksempelvis et murer, maler, elektriker, vvs, fugemand eller et tømrerfirma, for at vi kan fuldfører sagen. Derfor er det vigtigt, at vi har et stort netværk, som vi kan få hjælp fra. Vi samarbejder allerede med mange håndværkervirksomheder og tegnestuer, men hvis du har en solid virksomhed, som fører konkurrencedygtige priser, så burde et samarbejde kunne gavne begge parter.

Win/win situation for begge parter

Vi føler, at det er meget vigtigt, at et samarbejde bygger på en win/win situation for begge parter, fordi vi gerne vil indlede et langsigtet samarbejde. Eksempelvis kan det uden tvivl bedst betale sig for os, at samarbejde over længere tid med de samme håndværkervirksomheder eller tegnestuer, fordi vi for hvert byggeri bliver bedre til at arbejde sammen, og det udmunder altid i en bedre løsning for kunden. Derfor er vi også meget interesseret i at indlede et langsigtet samarbejde med dit firma, så vi kan hjælpe hinanden langt ud i fremtiden.

Lad os samarbejde

Vil du gerne være med til nogle af 3-bygs byggerier, eller har du et byggeri, som du gerne vil have 3-byg skal hjælpe din virksomhed med, så er du altid velkommen til at kontakte os, så kan vi uden tvivl finde en rigtig god løsning.