Totalrenovering

Totalrenovering af dit hus frem for nybyg

Det er altid en vurdering, om det kan betale sig at foretage en totalrenovering frem for at rive ned og bygge nyt. Dette vil vi naturligvis hjælpe dig med at vurdere. Vi har erfaret, at det ofte kan være billigere at totalrenovere. Vores mangeårige erfaring har gjort os effektive, rutinerede og produktive, når det kommer til udarbejdelse af din totalrenovering. Alle vores tømrere er uddannet i Danmark og videreuddannet hos os, hvorfor vores kunder altid er sikret en kvalitetsløsning.

Totalrenovering med 3-byg som din hovedentreprenør

Totalrenovering er et af vores primære specialer. Siden 2007 har vi udført totalrenoveringer over for private og virksomheder, samt offentlige virksomheder. Vores erfaring har skabt rutine og effektivitet, hvorfor du kan spare mange tusinde kroner, når du vælger os til din totalrenovering. Vi har stået i spidsen for utallige totalrenoveringer, hvor et håndværkertilbud er blevet til et drømmehus.

Totalrenovering af dit hus, hvor vi er med fra start til slut

Du har måske fået en opfattelse af, at håndværkere kommer og går når det passer dem, og at det er uforudsigeligt, hvornår de kommer næste gang. Denne tankegang vil vi gerne aflive. Vi har fokus på at overholde deadline, hvorfor det bl.a. skal være let at komme i kontakt med os. Vores normale telefontid (hverdage 7-16) er derfor suppleret med mailkorrespondance og SMS-beskeder, hvorfor dette øger vores tilgængelighed uden for den normale arbejdstid. Dette er med til at sikre, at du er tryg fra start til slut.

Få gratis tilbud på totalrenovering af hus

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

Totalrenovering af dit hus med fokus på kvalitet

Tømrerfirmaet 3-byg leverer skræddersyet tømrerløsninger, og håndterer både mindre tømreropgaver og totaltotalentrepriser for private og virksomheder. Herunder kan du læse hvilke opgaver og projekter vi kan løse.

Tilbygning

Vi har erfaring siden 2007 med tilbygning og nye 1. sale til vores kunder. Det er komplekse byggeri, hvor det er vigtigt det gamle og nye bliver forenet og skaber en drømmebolig til vores kunder.

Hovedentreprise

Vi sørger for alt fra det indledende arbejde omkring planlægning og tidsplan til den dag, hvor byggeriet skal afleveres til den aftalte tid.

Service og kvalitet er i højsædet

3-byg er din hovedentreprenør & tømrerpartner, når det kommer til totalrenovering af dit hus

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.