Tagrenovering

Effektiv tagrenovering siden 2007

Vi kan med sikkerhed sige, at vi er specialister inden for tagrenovering. Vi har siden 2007 hjulpet vores kunder med at reparere deres tage. Vi har arbejdet med alle typer tag, hvorfor vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Vi er effektive i vores planlægning, hvorfor vi sørger for at optimere tidsplanen, så dit hjem m.v. ikke er en byggeplads længere tid end nødvendig. Vores erfaring har resulteret i en procesoptimering ved renoveringen.

Hold dit tag ved lige med løbende tagrenovering

Det er yderst vigtigt at holde sit tag ved lige. Dette er for at undgå, at der opstår større skader, som i værste fald kan ødelægge resten af dit hus. Vi anbefaler derfor altid, at du så tidligt som muligt har fokus på dit tag, og tager hånd om de skader, som vil og kan opstå. Vi ser ofte, at det i den grad kan betale sig at reparere en mindre skade, idet det hurtigt kan udvikle sig til en større og mere omkostningstung tagrenovering.

Punktlighed og gennemsigtighed

Det er lige så vigtigt for os, som det er for dig, at du føler, at vi lever op til de tidsmæssige krav. At møde op på de aftalte tidspunkter, og at du får en følelse af, hvor i processen taget er, samt hvad efterfølgende skridt er, er derfor en af de vigtigste faktorer for os. Du skal derfor føle dig tryg fra første gang du kontakter os, til at du; får rådgivning og vejledning; accepterer tilbuddet; til sidst får taget færdigt til den tid, som er aftalt i kontrakten.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på din tagrenovering

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

3-byg er et tømrerfirma med ekspertise i tagrenovering

Tømrerfirmaet 3-byg leverer skræddersyet tømrerløsninger, og håndterer både mindre tømreropgaver og totaltotalentrepriser for private og virksomheder. Herunder kan du læse hvilke opgaver og projekter vi kan løse.

Hovedentreprise

Vi sørger for alt fra det indledende arbejde omkring planlægning og tidsplan til den dag, hvor byggeriet skal afleveres til den aftalte tid.

Tag reparationer

Få udført et tagtjek af 3-byg, så skader, mangler, utætheder mm. bliver fundet i tide. Vi udfører en kvalitets udbedring af skaderne, så de ikke udvikler sig til større og meget omkostningstunge skader.

Vi leverer solidt dansk håndværk ifm. tagrenovering

3-byg din hovedentreprenør & tømrerfirma når det kommer til tagrenovering

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.