Om 3-byg

3-bygs historie

3-byg blev grundlagt i 2007 af Benjamin Kert Jensen i Hornbæk og siden vores start, har vi udført opgaver i hele nordsjælland. Vi har levet godt af den positive omtale, som kunderne har givet os igennem alle årene, for vi startede med 3 ansatte, og nu har vi et 2 cifrene antal ansatte. Hele vores forretningsgrundlag er bygget op om tilfredse kunder, som anbefaler os videre til familie, venner, kollegaer mm.

Lige siden grundlæggelsen af 3-byg, har vi altid taget et stort ansvar for byggeriet, for at skabe tryghed for kunden, derfor har det ligget helt naturlig for 3-byg, at være hovedentreprenør for vores byggeprojekter. Nu er det ikke unormalt, at vi har 5 hovedentrepriser i gang samtidigt i nordsjælland.

Vi har fokuseret på primære specialer siden starten, derfor mener vi, at vi er nordsjællands bedste tømrerfirma, når det kommer til, at udføre opgaver indenfor nybyggeri, nyt tag, totalrenovering, tilbygning, tagrenovering og hovedentreprise.

3-byg er nu ejet af Benjamin Kert Jensen og Filip Kert Jensen, og vi ønsker at 3-byg er en virksomhed, hvor kunden er i direkte kontakt med ejerne, så vi kan levere den præcise og ønskede løsning til kunden. For det giver tilfredse kunder på bundlinjen.

3-bygs speciale og ekspertise

Vi har siden 2007 arbejdet med speciale indenfor tømrerfaget, og har det har gjort os særdeles specialiseret og erfarende. Derfor kan vi levere en løsning til vores kunder, som er baseret på den bedst tænkelige kvalitet, det gode håndværk og hurtig eksekvering.

Vi har primært speciale inden for følgende områder:

Derfor skal du vælge 3-byg

3-byg er et gennemsigtigt tømrerfirma, hvor du er i direkte kontakt med ejeren af firmaet, som kender din byggesag og dit tilbud fuldt ud. Vi sørger for, du undgår søvnløse nætter, fordi vi altid giver et fyldestgørende tilbud, så du undgår ekstra regninger og er sikret en fast pris igennem hele byggeriet.

Vi ved fra erfaren fra hovedentrepriser siden 2007, hvad kunden går igennem, derfor gør vi alt for, at vores kunder føler sig trygge igennem hele processen lige fra tilbudsgivning til aflevering. Derfor bruger vi ekstra tid på vores kunder og varetager kun byggeopgaver for 50.000 kr. og op efter, på den måde undgår vi, at vi skal haste igennem en masse små sager, hvor der ikke er tid til at yde den service, som vi mener kunden fortjener.

For at sikre den bedste kvalitet og en fair pris til vores kunder, har vi valgt at fokusere på nogle primære specialer, så vi igennem den erfaring og rutine vi har opnået, kan levere en hurtig eksekveret kvalitetsløsning til vores kunder, uden det skal koste en bondegård.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din fuldservice tømrerpartner

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.