Få et godt tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg vil vi altid gerne give vores kunder de bedste muligheder. Derfor tilbyder vi alle et helt gratis og uforpligtende tilbud på alle former for tømreropgaver, heriblandt nybyggeri, hovedentreprise, totalrenovering, tagrenovering, nyt tag og tilbygning.

Gratis og uforpligtende tilbud

Vil du gerne have et tilbud af 3-byg, vedrørende hovedentreprise, nybyggeri, totalrenovering, tilbygning, nyt tag eller noget helt andet, så er du altid sikret et gratis og uforpligtende tilbud. Hvis du imod forventning, ikke synes vores tilbud lever op til dine forventninger, er du på ingen måde forpligtet til at vælge det, og du skal efterfølgende ikke betale for udarbejdelsen af byggetilbuddet.

Detaljeret tilbud og lidt ekstra

Vi sørger altid for vores tilbud er beskrevet detaljeret og let forståelige, du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe, og få det uddybet. Hos 3-byg, vil vi altid gerne give lidt ekstra til vores kunder, derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Udover 3-bygs kunder er garanteret solidt håndværk udført af kvalitets byggematerialer, så skal de også have en økonomisk gulerod, og det sikre vi ved et godt og fair tilbud til vores kunder.

Fast pris

Når du har accepteret et tilbud fra os, vil du ikke opleve, at tilbuddet mangler detaljer, som du skal betale ekstra for. Vi løber ikke om hjørner med vores kunder og et tilbud er en fast pris, som skal overholdes. Så du skal ikke ligge søvnløs, fordi du er bange for ekstra regninger. Vi er et gennemsigtigt tømrerfirma, som ønsker et tillidsfuldt samarbejde, hvor vi sørger for, at din økonomi er i trygge hænder under helt byggeriet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.