Nyt tag

Nyt tag er vores speciale

Siden år 2007 har vi lavet et utal af nye tage, hvorfor vi uden tøven vil kalde os specialister inden for området. Det er derfor vores opfattelse, at vi er et af Nordsjællands førende tømrerfirmaer inden for denne opgave. Vi sikrer dig et nyt tag af høj kvalitet, som lever op til alle krav og regler, og hvor prisen opfattes som god og fair.

Undgå bekymringer og uforudsete regninger

Vi tager os af hele byggeriet, så du slipper for bekymringer om taget. Det er vores pligt, at du føler dig tryg under hele byggeriet, hvorfor vi altid vil sørge for, at vi har en god dialog om byggeriet, forventninger m.v., så du føler dig i sikre hænder. Husk, at du altid kan få et uforpligtende tilbud. Det er vigtigt for os at forventningsafstemme før, under og efter byggeriet, så tilbuddet matcher dit budget, samt at der ikke kommer en efterregning.

Kvalitet til tiden – fra start til slut

Det er lige så vigtigt for os, som det er for dig, at du føler, at vi lever op til de tidsmæssige krav. At møde op på de aftalte tidspunkter, og at du får en følelse af, hvor i processen taget er, samt hvad efterfølgende skridt er, det er en af de vigtigste faktorer for os. Du skal derfor føle dig tryg fra første gang du kontakter os, til at du; får rådgivning og vejledning; accepterer tilbuddet; til sidst får et helt nyt tag til den tid, som er aftalt i kontrakten.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

Et nyt tag skal laves af kvalitets materialer

Rent håndværks- og kvalitetsmæssigt er det meget vigtigt, at du kan stole på din tømrerpartner, når du skal have lavet et nyt tag. Et nyt tag er en fundamentalt for dit hus, derfor skal håndværket og byggematerialer være ordentlige. 3-byg er et fuldservice tømrerfirma, som du kan stole på og for at sikre dig bedst muligt, er vi medlem af Byg Garanti, så du er sikret imod fejl, mangler og sjusk med op til 150.000 kr. Du er i sikre hænder hos 3-byg, når du skal have et nyt tag.

Nyt tag betontagsten

3-byg har speciale i nyt tag med betontagsten. Betontagsten er en stærk tagsten, som kan stå imod det vejr, som det danske klima udsætter det for. Betontagsten er fremstillet af beton og findes med mange forskellige overflader og farver, derfor vil der altid være en betontagsten, som passer til dit hus og tag. Vi bruger oftest betontagsten fra Monier, som leverer nogle fantastiske kvalitetsprodukter. Du kan besøge deres hjemmeside på dette link – www.monier.dk og læse meget mere om varianter og farver. Du er også velkommen til at kontakte 3-byg, hvis du gerne vil vide mere om produktet eller forskellen på de forskellige tagtyper.

Prisen for et nyt tag med betontagsten

Ønsker du betontagsten på dit tag, så har du gjort et glimrende valg, betontagsten er et af de produkter, som vi bruger allermest. Prisen for et nyt tag med betontagsten varierer i forhold til dit tags opbygning, husets opbygning, skotrender, ovenlysvinder, kviste, ny isolering og meget mere. Vi har lavet et skema ud fra tidligere priser. Vi anbefaler altid, at du kontakter 3-byg, så du får en 100 % præcis pris på dit nye tag, det er helt gratis og uforpligtende at få en pris fra 3-byg.

Nyt tag betontagsten

DKK1.400 - 2.200pr./m2
Med over 10 års erfaring med tag estimerer vi, at et helt nyt tag med betontagsten med undertag koster imellem 1.400 - 2.200,- kr. pr. m2 inkl. moms for et halvandenplanshus uden skotrender og tagvinduer.

Nyt tegltag

DKK1.600 - 2.400pr./m2
Med over 10 års erfaring med tag estimerer vi, at et helt nyt tegltag med undertag koster imellem 1.600 - 2.400,- kr. pr. m2 inkl. moms for et halvandenplanshus uden skotrender og tagvinduer.

Nyt ståltag

DKK700 - 950pr./m2
Med over 10 års erfaring med tag estimerer vi, at et helt nyt ståltag koster imellem 700 - 950,- kr. pr. m2 inkl. moms for et halvandenplanshus uden skotrender og tagvinduer. Prisen er udregnet ud fra ståltaget kan lægges direkte på det gamle eternittag eller tagpap ellers er prisen 1.500 - 1.800,- pr. m2 inkl. moms.

Nyt eternittag

DKK700 - 1.200pr./m2
Med over 10 års erfaring med tag estimerer vi, at et helt nyt eternittag med bølgeeternit koster imellem 700 - 1.200,- kr. pr. m2 inkl. moms for et halvandenplanshus uden skotrender og tagvinduer.

Nyt tagpap tag

DKK1.100 - 1.900pr./m2
Med over 10 års erfaring med tag estimerer vi, at et helt nyt tag med tagpap koster imellem 1.100 - 1.900,- kr. pr. m2 inkl. moms for et halvandenplanshus uden skotrender og tagvinduer.

Nyt skifertag

DKK1.900 - 2.300pr./m2
Med over 10 års erfaring med tag estimerer vi, at et helt nyt tag med skifereternit koster imellem 1.900 - 2.300,- kr. pr. m2 inkl. moms for et halvandenplanshus uden skotrender og tagvinduer. Vi lægger også naturskifer. Prisen på naturskifer er lidt højere end prisen på skifereternit.

Priserne varierer i forhold til tagets bygning, opsætning af stillads, nedrivning, affaldsafgift, rette/nye spær, isolering, nedtagning/opsætning af tagrender, undertag, tagtype (tegl, pap, stål, eternit mm.), ovenlysvinduer, skotrender, skorsten, kviste mm. Alle ovenstående priser er erfaringspriser, og er kun estimater på hvad dit tag kan koste, ikke hvad det reelt koster at lave.

Kontakt 3-byg for et gratis og uforpligtende tilbud på nyt tag med betontagsten

Hos 3-byg er det altid helt gratis og uforpligtende at få et tilbud på dit nye tag. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os, så du kan få en udregnet en præcis pris, som passer til dine behov. Vi mener, at vi er et af de billigste tømrerfirmaer på markedet i forhold til den kvalitet, som vi leverer. Derfor du kan altid regne med, at du får en fair pris hos os. For din økonomis skyld, så få et gratis og uforpligtende tilbud af os. Du er altid velkommen til at kontakte 3-byg for mere rådgivning og vejledning.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din fuldservice tømrerpartner

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.