Nybyggeri

Specialister i nybyggeri

Vi har siden 2007 arbejdet med nybyggeri, hvilket i dag er et af vores primære specialer. Vi har i hele perioden forbedret også på alle punkter. Vi har de seneste år været hovedentreprenør (læs evt. også afsnittet om at vælge os som hovedentreprenør) for nybyggerier, hvor vi har det fulde overblik over hele byggesagen fra start til slut.

Kompetencer til dit nybyggeri

Vores mangeårige erfaring gør, at vi kan efterleve dine ønsker bedst muligt. Vi formår dermed også at skære timeforbrug ned og finde materialer der passer ind i dit budget. Vores store netværk af samarbejdspartnere gør, at vi kan varetage nybyggeri af hvilken som helst størrelse, samt sørge for, at vi har de rigtige håndværkere til de enkelte opgaver. Vi har og udfører nybyggeri for private, virksomheder og kommuner.

Punktlighed og gennemsigtighed

Det er vigtigt for os, at du føler, at der bliver taget hånd om dit byggeri. At møde op på de aftalte tidspunkter, og at du får en følelse af, hvor i processen byggeriet er, samt hvad efterfølgende skridt er, er derfor en af de vigtigste faktorer for os. Du skal derfor føle dig tryg fra første gang du kontakter os, til at du; får rådgivning og vejledning; accepterer tilbuddet; holder byggemøder med os; til sidst får overleveret byggeriet til den tid, som er aftalt i kontrakten.

Få et gratis tilbud på nybyggeri

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

3-byg er dit tømrerfirma, der laver nybyggeri efter dine ønsker!

Tømrerfirmaet 3-byg leverer skræddersyet tømrerløsninger, og håndterer både mindre tømreropgaver og totaltotalentrepriser for private og virksomheder. Herunder kan du læse hvilke opgaver og projekter vi kan løse.

Totalrenoveringer

Total renovering er et af 3-byg primære specialer, vi har over i 10 år arbejdet med total renovering for private, virksomheder og det offentlige.

Nyt tag

Hos 3-byg er du altid sikret et gratis og uforpligtende tilbud på udarbejdelse af nyt tag. Vores tilbud er altid skræddersyet vores enkle kunder, så du får præcis den ydelse, som du har behov for. 

Vi leverer solidt dansk håndværk ifm. nybyggeri

3-byg din hovedentreprenør & tømrerfirma, når det drejer sig om dit nybyggeri

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.