Tilbygning

Tilbygning primært speciale

Vi har erfaring siden 2007 med tilbygning og nye 1. sale til vores kunder. Det er komplekse byggeri, hvor det er vigtigt det gamle og nye bliver forenet og skaber en drømmebolig til vores kunder. Derfor er det vigtigt med en erfaring tømrerpartner, som har en bred erfaring indenfor dette felt, så du får den helt rigtige løsning. Vi er ofte hovedentreprenør for disse byggerier, så vi håndtere hele byggeriet for dig, så sikre vi kvaliteten, håndværket og processen, lever op til dine forventninger.

Individuelle løsninger til din tilbygning

En tilbygning eller en ny 1. sal, bliver ofte en individuel løsning, som skal passe til dine ønsker og boligens muligheder, som i sidste ende skal tilpasses det eksisterende arkitektur, uden det kommer til at skille sig ud. Med tidligere erfaring fra andre lignende byggerier, ved vi hvilke materialer, løsninger mm., som vil give den helt rigtig harmoni for din bolig. Så vi vil være en fantastisk sparringspartner igennem hele byggeriet, så kan vi justere løsningen, så vi ender ud med det helt rigtige resultat.

Hurtig eksekveret løsning

Vores rutine og erfaring sikre, at vi kan eksekvere hurtigt. Vi har stået i de samme byggesituationer mange gange, derfor er vi blevet utrolig produktive, og det spare dig for penge og tid. Ydermere er vi utrolig punktlige og afleverer altid til den aftalte deadline, så du ved, hvornår dit byggeri står færdigt. Vi ønsker, at kunderne fuldstændig føler, at de kan stole på os, så de ikke skal være bange for vi overskrider budgettet, tidsplan eller noget helt andet. En gennemsigtig og tillidsfuld samarbejdspartner under hele dit byggeri, så du ikke ligger søvnløs om natten over din nye tilbygning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

3-byg et tømrerfirma efter dine ønsker!

Tømrerfirmaet 3-byg leverer skræddersyet tømrerløsninger, og håndterer både mindre tømreropgaver og totaltotalentrepriser for private og virksomheder. Herunder kan du læse hvilke opgaver og projekter vi kan løse.

Nybyggeri

Vi har de seneste 10 år bygget mange huse, tilbygninger mm. og har også håndteret mindre nybyggeri opgaver, heriblandt skure, garager og meget mere. 

Totalrenoveringer

Total renovering er et af 3-byg primære specialer, vi har over i 10 år arbejdet med total renovering for private, virksomheder og det offentlige.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din hovedentreprenør & tømrerfirma når det kommer til din nye tilbygning

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.