Nyt tag

Nyt tag er vores speciale

Nyt tag er en del af 3-bygs DNA. Siden 2007 har vi lavet over 200 nye tage. Det er vores opfattelse, at vi er ét af Nordsjællands førende tømrerfirmaer inden for området. Det er derfor uden tøven, at vi kalder os specialister. Vores opfattelse deles i øvrigt af vores kunder. Med over 100 kundebedømmelser på den anerkendte hjemmeside ”Anmeld Håndværker”, hvor vi har en score på 4,9 ud af 5, tilkendegiver kunder, at tømrerfirmaet 3-byg har været det helt rigtige valg. Mange af anmeldelserne vedrører netop nye tage, og feedbacken fra vores kunder er meget positiv. Vi sikrer dig et nyt tag af høj kvalitet, som lever op til alle krav og regler og til en fair og konkurrencedygtig pris.

3-byg står for hele processen for dit nye tag

Vi sørger for hele processen for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge om du skal have et tegltag, eternittag, paptag, skifertag, grønttag eller ståltag og så sørger vi for alt andet. Vi rådgiver dig om dine valg inden byggeriet og sørger for at kontakte de underentreprenører, som er nødvendige for at lave dit nye tag. Du skal ikke administrere noget under byggeriet, det tager vi os af. Det er vores pligt, at du føler dig tryg under hele byggeriet, hvorfor vi altid vil sørge for, at vi har en god dialog om byggeriet, forventninger m.v., så du føler dig i sikre hænder.

Et nyt tag indenfor dit budget

Hos 3-byg forstår vi betydningen af gennemsigtighed og ærlighed i alle vores kundeaftaler. Det er derfor, vi garanterer, at du altid vil modtage et detaljeret og uforpligtende tilbud på dit nye tag, uden nogen skjulte tillæg eller uventede omkostninger. Vi lægger stor vægt på vigtigheden af at afstemme forventninger klart og præcist inden byggeprojektets start, for at sikre, at det tilbud, du modtager, nøje afspejler dine specifikke ønsker og passer inden for dit budget. Hvis der opstår noget ekstra undervejs, vil det altid være i dialog med dig. Lad os hjælpe dig med at gøre dit næste tagprojekt til en realitet. Hos os vil du altid være i kompetente og ærlige hænder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hos 3-byg mener vi, at det er vigtigt, at vores kunder kan komme i kontakt med os. Derfor er vi altid til rådighed på telefonen imellem 7-16 i hverdagene, ydermere svarer vi hurtigst muligt på e-mails og sågar sms’er.

Et nyt tag skal laves af kvalitets materialer

Rent håndværks- og kvalitetsmæssigt er det meget vigtigt, at du kan stole på din tømrerpartner, når du skal have lavet et nyt tag. Et nyt tag er en fundamentalt for dit hus, derfor skal håndværket og byggematerialer være ordentlige. 3-byg er et fuldservice tømrerfirma, som du kan stole på og for at sikre dig bedst muligt, er vi medlem af Byg Garanti, så du er sikret imod fejl, mangler og sjusk med op til 150.000 kr. Du er i sikre hænder hos 3-byg, når du skal have et nyt tag.

Vi leverer solidt dansk håndværk

3-byg din hovedentreprenør & tømrerfirma når det kommer til et nyt tag

Årsagen til du skal vælge 3-byg er ganske simpel, vi har en standard og en forventning om, at vi skal være de bedste indenfor vores kernekompetencer. Dermed vil du altid få en løsning og kvalitet, som skal ramme dine præcise forventninger, og det skal holdes indenfor det budget, som der er afsat. Ydermere får du et pligtopfyldende tømrerfirma, som holder aftaler, deadlines og som du er tryg ved under hele processen, som er et must i vores branche.

Anmeldelser af 3-byg

Læs kundernes anbefalinger af 3-byg, som er godkendt, verificeret og leveret af anmeld-håndværker.dk. Vi lever af vores kunders positive omtale.

Billeder af vores arbejde

På Facebook har vi samlet billeder fra vores opgaver og projekter. Du er velkommen til at tage et kig og blive inspireret til dit byggeprojekt.

Tilbud

Vi vil altid gerne give lidt ekstra til vores kunder. Derfor fokuserer vi altid på at levere det allerbedste håndværk til alle vores kunder. Du er altid sikret et helt gratis og uforpligtende tilbud.